PRISTUPAČNA KOMUNIKACIJAOSNOVNA OBUKA

Ova obuka koja se sprovodi u okviru projekta ACTIVE podrazumeva upoznavanje sa konceptom pristupačne komunikacije i komunikacije sa osetljivim grupama, jasnim i jednostavnim jezikom, smernicama za izradu materijala po standardima Inclusion Europe, kao i smernicama za organizovanje pristupačnih događaja.

Dve osobe razgovoraju komplikovanim rečnikom.

POGLEDAJTE DETALJNIJEinformacije

Grafički prikaz kancelarija sa nekoliko ljudi od kojih su neki osobe sa invaliditetom.

POGLEDAJTE DETALJNIJEinformacije

PRISTUPAČNA KOMUNIKACIJANAPREDNA OBUKA

Napredna obuka o pristupačnoj komunikaciji i jasnom jeziku pruža duboko razumevanje kako prilagoditi informacije različitim korisnicima, uključujući osobe sa invaliditetom. Ova obuka se nadovezuje na osnovnu obuku i predstavlja detaljnije upoznavanje sa konceptom pristupačne komunikacije i komunikacije sa osetljivim grupama,kroz detaljnije učenje na temu jasnog jezika, smernicama za pisanje tekstova na jasnom jeziku i izradu materijala po standardima Inclusion Europe.

INTERNET PRISTUPAČNOSTVEB-SAJTOVI I DRUŠTVENE MREŽE

Obuka o izradi pristupačnih web sajtova i pristupačnosti na društvenim mrežama pruža praktične veštine za razvoj digitalnih platformi koje su pristupačne osobama sa različitim sposobnostima. Kroz ovu obuku, polaznici će naučiti kako implementirati odgovarajuće tehnike dizajna i programiranja kako bi omogućili korisnicima sa invaliditetom jednaku mogućnost pristupa sadržaju. Dodatno, obuka će istaći važnost pristupačnosti na društvenim mrežama kako bi se osiguralo da informacije i interakcije budu dostupne svima, bez obzira na njihove tehničke veštine ili fizičke mogućnosti.

Devojka i momak okruženi ikonicama različitih društvenih mreža

POGLEDAJTE DETALJNIJEinformacije

KONTAKTIRAJTE NAS!

Budite slobodni da nas kontaktirate u vezi bilo kakvih pitanja, predloga za saradnju, sugestija ali i kritika. Odgovorićemo Vam u što kraćem roku.

Adresa

Vojvode Stepe 78/lok.5;
11 000 Beograd
Republika Srbija

Pozovite nas

+381 140-99-561;
+381 140-99-562;
+381 11 3610-152

Pišite nam

secretariat@caritas.rs